• Kibbelingmenu
  Diverse menu's
  ook om mee te nemen!
 • Visbami
  lekker & makkelijk:
  onze kant en klare maaltijden
 • Slide 2
  krokant gebakken
  Vissnack's
 • Zalmfilet
  Lekker en gezond!
  Zalm zit boordevol omega 3
As
sor
tim
ent

Bal's Vis is al meer dan 90 jaar een begrip in de regio. Wij zijn een familiebedrijf dat, na de oversteek van Scheveningen naar Almelo, van generatie op generatie is gegaan. In al die jaren is er veel veranderd binnen ons bedrijf. We zijn gegroeid qua verkooplocaties, qua assortiment en natuurlijk gaan we met de tijd mee op het gebied van hygiëne, milieu en duurzaamheid.

Eén ding is in al die jaren echter nooit veranderd: Alleen de verste en de beste vis verdiend een plekje in ons assortiment! Op deze site willen wij u graag kennis laten maken met ons, onze producten, en natuurlijk onze wekelijkse aanbiedingen.

Wij hopen natuurlijk altijd aan de wensen van onze klanten te voldoen, daarom streven wij altijd naar een uitgebreid en varierend assortiment. De klant staat bij ons altijd centraal dus heeft u tips of ideeen, laat het ons weten!

Graag tot ziens bij onze winkel of één van onze verkoopwagens!

Het Bal's Vis Team

Haring

Al eeuwenlang dé belangrijkste vissoort voor de Nederlandse vissector. Een Vis met een rijke historie. De haringvangst heeft zelfs tot een aantal oorlogen met engeland geleid! Een échte Hollandse delicatesse.

 

Uiterste zorg en vakbekwaamheid zijn een must om een lekkere haring af te leveren. De haring die wij inkopen moet het juiste vetpercentage hebben. Daarna laten we ze rijpen tot ze de juiste ‘bite’ hebben en lekker romig en lichtzilt van smaak zijn.

 

En, last but not least, worden ze altijd vers van het mes voor u schoongemaakt. Kom langs en ervaar het zelf!

Maaltijden

Geen zin om uitgebreid te koken? Of gewoon een keer lekker snel genieten van een overheerlijke maaltijd? Wij bieden diverse kant en klaar maaltijden aan die u in een mum van tijd op tafel heeft.

 

Lekker roerbakken met onze kant en klare Zalm/Panga roerbak, of genieten van onze Vis Varia, een ovenschotel met 5 verschillende vissoorten in diverse smaakvolle marinades. Of wat dacht u van onze Visbami! Helemaal vers voor u bereid met Zalm, Krab en garnalen. Alleen even opwarmen en u kunt aanschuiven!

 

Zo hebben wij nog véél meer te bieden om u een gemakkelijke, maar vooral smaakvolle avond te bezorgen!

Ovenschotels

Zalm Ovenschotel
20 Min. in de oven.

Vis Varia
15 Min. in de oven.

Bamboeschuitje
10 Min. in de oven.

Ook lekker om te bakken;

Kabeljauwfilet
Zalmfilet
Sliptong
Schol

Snacks & Menu’s

Wij bakken onze vis in 100% zuivere frituur-olie die wij dagelijks vervangen, en dat proef je! Wij bakken een breed scala aan vissnack’s. Van kibbelingen tot Inktvisringen, en van Mosselen tot Gamba’s. Natuurlijk ontbreekt ook de lekkerbek niet op onze lijst. Wij hebben twee soorten: De Panga en de Heek.

 

Wildt u een lekkere, royale, maaltijd voor een mooie prijs? Dan moet u echt eens onze menu’s proberen! Deze worden standaard geserveerd met frites of aardappelschijfjes, frisse raukostsla, en twee sausjes. Uiteraard ook verkrijgbaar in handige meeneembox! Onze menu’s zijn te combineren met alle vissoorten en zijn alleen verkrijgbaar in onze winkel.

Specialiteiten

Gestoomde Makreel
Spekbokking
Haringkoninkjes
Gerookte Zalm
Gerookte Paling

Gerookte vis

Roken is een eeuwenoud proces om voedsel te conserveren. Vis werd vroeger niet zozeer voor de smaak gerookt, maar om het voedsel langer te kunnen bewaren. Tegenwoordig gebeurt het vooral voor de bijzondere rooksmaak. Onze gerookte visproducten worden nog op de ambachtelijke manier bereid. Door precies de juiste hoeveelheid rook en zout toe te voegen creëer je een product dat boterzacht en gebalanceerd van smaak is. Een vak apart dus!

 

Om uitdroging te voorkomen worden onze gerookte filets bij binnenkomst direct luchtdicht verpakt. Hierdoor behoud het product zijn smaak en kwaliteit en heeft u geen nare luchtjes in uw koelkast!